Tovább a tartalomra

Flow

július 5, 2017

 

manneken pis

A „Manneken Pis”, a dolgát végző kisfiú szobra, Belgium egyik fő nevezetessége. Két másik műalkotás is látható az adott témában:  A Jeanneke Pis egy kislányt, a Zinneke Pis egy kutyát ábrázol a művelet végrehajtása közben.

Flandriában a nyilvános férfi wc-k nagyon, nekem túlzottan is nyilvánosak. Amikor egy bicikliversenyen, ahol egy rokonnak szurkoltunk, megláttam három nézőt a sörsátrak között egymással szemben, a nyílt színen ácsorogni, először azt hittem, valami közös csapatépítő gyakorlatot végeznek.

Tévedtem. Vizeltek.

 Aztán a számtalan sör után, amit a verseny során a kezembe nyomtak, egy idő múlva én is megkönnyebbülésre vágytam, ám nem vonzott különösképpen, hogy az utca közepén, a vásári forgatag epicentrumában intézzem a dolgom.

Na, gondoltam magamban, most legyél flamand, ne akkor járjon a szád, amikor a laptopod előtt üldögélsz! Kapd elő, amit kell, aztán láss neki, ahogy az itteniek!

Hosszas előkészületek és körbetekingetések után végre nekiláttam. A művelet közben nagyon csupasznak éreztem magam, ám aztán lassacskán engem is magával ragadott a… flow.                                                                                                                      pissoire

Hírdetés

From → Egyéb

Vélemény?

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

%d blogger ezt szereti: