Tovább a tartalomra

Motiváció 9.0

Keleti gondolkodók dolgozták ki a középkorban az enneagram rendszerét, ami aztán a XX. század elején kezdett elterjedni először Európában, majd az Egyesült Államokban. Azóta használata rendkívül elterjedt, és egyre népszerűbb a gazdasági életben is. Mivel az enneagram az emberről szól, a benne rejlő tudás hozzájárul munkatársaink mélyebb megismeréséhez, fókuszáltabb motiválásához.

Az enneagram görög eredetű szó, „kilenc szöget”, vagy „kilenc pontot” jelent. E rendszerben kilenc különböző karaktertípus van. A kilenc típus három nagy osztályba tartozik. A három osztály az érzelmek alapján, a szeretet, az indulat és a félelem alapján azonosítja be a különböző karaktereket.

Ez a rendszer nagyobb rálátást ad önmagunk és környezetünk megértésére, és a bennünk és munkatársainkban mélyebben zajló folyamatainak megértéséhez. Ez a módszer, melynek elsajátítását kínáljuk ügyfeleink számára, a motiváció különleges lehetőségét biztosítja a vezető – beosztott kapcsolatban.

Tapasztalataink immár 18 évre nyúlnak vissza.

A tréning célja, hogy a vezetők képessé váljanak felismerni munkatársaik mozgatórugóit, értelmezni viselkedési sajátosságaikat. Megismerve önmaguk és más személyek erős illetve kevésbé hatékony oldalait, tudatosan ismerjék fel és aknázzák ki a hatékonyabb együttműködés lehetőségeit.

Vélemény?

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

%d blogger ezt szereti: