Tovább a tartalomra

Csapatépítés

A csapatépítő tréninggel szembeni elvárásból fakadóan célunk a program során az egyének megerősítése és a résztvevők csapattá formálása. A csapat valódi erejét, az identitásával és a csapatban lévő szerepével tisztában levő, a társak, és a közösség felé elkötelezett egyéni teljesítményének összhangja adja.

A programunk folyamán, a kommunikációs-, és együttműködést segítő gyakorlatok segítségével felismertetjük a résztvevőkkel az egyéni szerepvállalás és a társakkal való együttműködés fontosságát. A programban a csapatépítés mellett könnyen elsajátítható és hamar a gyakorlati tevékenységbe illeszthető kommunikációs technikák is találhatók.

A felismertetés módszerére helyezzük a hangsúlyt, amit egyéni megtapasztaláson keresztül, saját megélt élményként építünk be a résztvevők tudatos gondolkozásába. Egyéni szerepvállalás és a csapattársakkal való együttműködés nélkül nem lesz igazi és hatékony csapatmunka.

A tréning folyamán saját negatív és pozitív élményeiken keresztül döntenek arról a résztvevők, hogy gyakorlatról gyakorlatra hogyan akarnak egyénként és csapatként másképp működni, hogy a program végeztével jobb érzéssel, eredményesebben oldják meg közös és egyéni munkahelyi feladataikat.

Vélemény?

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

%d blogger ezt szereti: